Webdesign

Vanuit Werkendam,  in de gemeente Altena, realiseren wij creatieve online oplossingen die werken. Snelle en veilige responsive websites die voor meer omzet zorgen. En resultaatgerichte, strategische online campagnes zodat u beter wordt gevonden op internet.

Een website die zorgt voor meer omzet is meer dan een digitaal visitekaartje.

Wij ontwerpen websites die gericht zijn op het behalen van uw doelstellingen. In de praktijk betekend dat we ons richten op meer verkeer naar uw website en een hogere conversie. Kortom: een website die een strategische onderdeel wordt van uw organisatie en daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelen.

Onze aanpak

Met elkaar bespreken we de te volgen strategie en brengen we het doel van uw website en de doelgroep in kaart.

Hierna beginnen we aan de wireframes en het functioneel ontwerp. Door te beginnen met wireframes leggen we de focus op de gebruiksvriendelijkheid en de structuur van de website en de samenhang tussen de verschillende onderdelen van de website.

Pas nadat de wireframes en het functioneel ontwerp zijn goedgekeurd gaan we over op het grafisch ontwerp en ziet u uw website tot leven komen.

Na goedkeuring van het grafisch ontwerp zetten we dit om naar een gebruiksvriendelijke, goed vindbare, snelle en effectieve website.

Responsive website

Ons uitgangspunt bij het ontwerp van een responsive website is mobile-first. Dat betekend dat we het ontwerp in eerste instantie afstemmen voor een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet.

Meer dan 60% van de bezoekers komt binnen via een mobiel apparaat, het is dus van belang om deze bezoekers een goede ervaring te geven zodat deze overgaat tot conversie.

De laatste technieken & trends

We zijn op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van webdesign. Door deze technieken in te zetten zorgen we ervoor dat uw website of webshop de komende jaren goed blijft scoren.

En we werken met eigen mensen. We hebben alle expertise in huis om van uw website een succesvolle website te maken.

Wat voor websites wij bouwen

Wij bouwen websites voor verschillende bedrijven. We bouwen niet alleen websites voor bedrijven met een hoog marketingbudget, we bouwen ook websites voor bedrijven met een kleine beurs. Of u nu een starter bent, een eenmanszaak of multinational, u bent bij ons van harte welkom!

Wat kost een website?

Een goede website levert sowieso meer op dan dat hij kost. Natuurlijk kunnen we geen bedragen roepen zonder dat we een uitgebreid gesprek over uw wensen en eisen hebben gehad, want deze kosten zijn altijd afhankelijk van de gewenste functionaliteit zoals een webshop of een maatwerk koppeling met een eigen softwarepakket.

Website laten bouwen?

U wilt een professionele website laten bouwen maar weet niet waar u allemaal rekening mee moet houden? Geen probleem. Wij denken graag met u mee over alle online aspecten die komen kijken bij de bouw van een kwalitatief hoogwaardige website. Zo komen we samen tot een goed vindbare, gebruiksvriendelijke website die u mee omzet gaat opleveren.

Blog

Tips voor een snellere WordPress website

Trage websites zijn één van de grootste ergernissen van internetgebruikers. Na ongeveer 6 seconden haakt de gemiddelde gebruiker af, terwijl de gemiddelde website ongeveer 12 seconden moet laden. Het gevolg hiervan is dat gebruikers naar een andere website gaan.

Wil je je bezoekers vasthouden dan is het van het grootste belang dat je website snel laadt. Maar niet alleen voor de bezoeker is een snelle website van belang, ook voor Google; je scoort namelijk hoger in Google wanneer je website snel inlaadt. Wij geven je een paar tips voor een snellere WordPress website.

Lees verder
Joost Tempelman 10 juli 2020

Samenwerken; Dat is onze kracht

Altena Websites is een samenwerking tussen Altena Media en Commpro. Altena Media is een full-service reclamebureau en Commpro is een ICT specialist.

In 2008 hebben we onze krachten gebundeld. Samen bouwen we de
mooiste websites. Altena Websites is verantwoordelijk voor ontwerp en concept. Commpro is verantwoordelijk voor functionaliteit en
techniek
.

Tekst

Altena Websites

Beyerinckweg 17A

4251 LP Werkendam

 

Arjan van Houwelingen

t. 06 – 24 26 57 26

 

Joost Tempelman

t. 06 – 10 13 07 03

Gemaakt met door

© 2020