Optimalisatie

Vanuit Werkendam,  in de gemeente Altena, realiseren wij creatieve online oplossingen die werken. Snelle en veilige responsive websites die voor meer omzet zorgen. En resultaatgerichte, strategische online campagnes zodat u beter wordt gevonden op internet.

Een goed geoptimaliseerde website is een website die niet alleen snel is, maar bezoekers weten er hun weg in te vinden.

Technische optimalisatie van uw website

Uw website dient technisch goed in elkaar te zitten. Zo wilt u bijvoorbeeld dat uw website snel is en dat uw website op verschillende apparaten goed wordt weergegeven. Wij kunnen aangeven waar de knelpunten zitten en vertellen u hoe deze kunnen worden opgelost. U kunt dit door uw webbouwer laten uitvoeren, maar ook wij hebben voldoende expertise in huis om dit voor u op te lossen. Goede techniek zorgt voor tevreden klanten en is een belangrijke pijler voor de vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines.

Inhoudelijke optimalisatie van uw website

Goede inhoud of content van uw website is essentieel om uw bezoekers te boeien en zo hun aandacht vast te houden. Daarbij dienen teksten dusdanig te zijn geschreven dat ze uw website aan een hogere ranking in Google helpt.

Navigatie

Het is belangrijk dat de bezoekers van uw website makkelijk en snel door uw website kunnen navigeren. We adviseren u hoe de bezoekers van uw website de weg niet kwijtraken op uw website. We kunnen u zelfs helpen om de bezoekers het pad te laten bewandelen dat u graag wilt dat ze bewandelen.

Beleving

U wilt uw klant een online beleving geven die bij uw organisatie past. Dat betekend dat uw website ook laat zien waar u en uw bedrijf voor staan, zowel inhoudelijk als qua vormgeving.

Meten is weten

Google Analytics kent ongekende mogelijkheden om te kunnen meten wat we toe hebben gepast op uw website. Zo kunnen we onder andere de volgende metingen verrichten:

  • waar komen bezoekers vandaan;
  • hoe lang blijven ze ze op uw website;
  • hoeveel pagina’s bezoeken ze;
  • via welk apparaat bezoeken ze uw website;
  • op welke pagina ziet u ze de website verlaten;
  • en nog veel meer.

Met Google Tag Manager meten we bijvoorbeeld ook zaken als het afspelen en pauzeren van videos, kliks op externe links en het functioneren van knoppen (call-to-actions). Met die gegevens zijn we vervolgens in staat om uw website en je zoekmachine optimalisatie strategie goed te optimaliseren.

Blog

Tips voor een snellere WordPress website

Trage websites zijn één van de grootste ergernissen van internetgebruikers. Na ongeveer 6 seconden haakt de gemiddelde gebruiker af, terwijl de gemiddelde website ongeveer 12 seconden moet laden. Het gevolg hiervan is dat gebruikers naar een andere website gaan.

Wil je je bezoekers vasthouden dan is het van het grootste belang dat je website snel laadt. Maar niet alleen voor de bezoeker is een snelle website van belang, ook voor Google; je scoort namelijk hoger in Google wanneer je website snel inlaadt. Wij geven je een paar tips voor een snellere WordPress website.

Lees verder
Joost Tempelman 10 juli 2020

Samenwerken; Dat is onze kracht

Altena Websites is een samenwerking tussen Altena Media en Commpro. Altena Media is een full-service reclamebureau en Commpro is een ICT specialist.

In 2008 hebben we onze krachten gebundeld. Samen bouwen we de
mooiste websites. Altena Websites is verantwoordelijk voor ontwerp en concept. Commpro is verantwoordelijk voor functionaliteit en
techniek
.

Tekst

Altena Websites

Beyerinckweg 17A

4251 LP Werkendam

 

Arjan van Houwelingen

t. 06 – 24 26 57 26

 

Joost Tempelman

t. 06 – 10 13 07 03

Gemaakt met door

© 2020