Strategie

Vanuit Werkendam,  in de gemeente Altena, realiseren wij creatieve online oplossingen die werken. Snelle en veilige responsive websites die voor meer omzet zorgen. En resultaatgerichte, strategische online campagnes zodat u beter wordt gevonden op internet.

Een succesvolle online strategie begint met een grondige analyse en het stellen van concrete doelen.

Samen vertalen we deze analyse en doelen naar een online strategie. Deze online strategie zetten we om tot concrete acties. Zo kunnen we bepalen welke social media kanalen we gaan inzetten voor welke doelgroep en maken hiervoor een plan.

Doelen en doelgroep

Welke doel streeft u na met uw onderneming en welke doel streeft u na met uw website? Welke doelgroep bedient u? Welke meetinstrumenten gebruikt u om uw doelen meetbaar te maken? Bijvoorbeeld: het aantal offerte-aanvragen, verkopen in de webshop of het aantal terugbelverzoeken.

Analyse

Hoe presteert u nu online? Doet u al aan online marketing? Zo ja, wat levert het op? Wie zijn uw belangrijkste concurrenten? Waar staat u in Google? Wat is uw conversieratio? Waar haken bezoekers af tijdens een bezoek aan uw website?

Voordat we met u een goed werkende strategie kunnen opzetten willen we een adequaat antwoord op deze vragen hebben. Als u dit nog niet weet of als u nog maar net begint met uw online avontuur, gaan we deze zaken samen in kaart brengen.

Contentstrategie

Een belangrijk onderdeel van uw online marketingplan is de contentstrategie. Welke content gaat u inzetten en waar gaat u deze content inzetten?

Wat heeft u aan uw klant te bieden? Welk probleem lost u op voor uw doelgroep? Hoe gaan we uw doelgroep naar de oplossing leiden, (bijvoorbeeld: welke social media kanalen zetten we hiervoor in? En hoe verleiden we hen om op uw oplossing in te gaan?) In de contentstrategie leggen we deze vast.

Webdesign & ontwikkeling

De strategie vertalen we naar een doordacht ontwerp voor uw website of webshop. Voor webshops werken we uitsluitend met WordPress in combinatie met Woocommerce. Websites zonder webshop kunnen we zowel met Joomla als WordPress ontwikkelen. Uiteraard werken wij altijd met de laatste technieken.

Zoekmachine marketing

Bijna alle Nederlanders starten hun online zoektocht op Google. Daarom is het ontzettend belangrijk dat uw website zo hoog mogelijk bovenaan Google komt te staan. Dit kan door middel van Ads (advertenties) of door middel van organische of natuurlijke zoekresultaten.

Social media marketing

Een deel van uw doelgroep is mogelijk te bereiken via social media kanalen. Door uw doelgroep in kaart te brengen zorgen we ervoor dat uw content onder de ogen komt van deze doelgroep via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Blog

Tips voor een snellere WordPress website

Trage websites zijn één van de grootste ergernissen van internetgebruikers. Na ongeveer 6 seconden haakt de gemiddelde gebruiker af, terwijl de gemiddelde website ongeveer 12 seconden moet laden. Het gevolg hiervan is dat gebruikers naar een andere website gaan.

Wil je je bezoekers vasthouden dan is het van het grootste belang dat je website snel laadt. Maar niet alleen voor de bezoeker is een snelle website van belang, ook voor Google; je scoort namelijk hoger in Google wanneer je website snel inlaadt. Wij geven je een paar tips voor een snellere WordPress website.

Lees verder
Joost Tempelman 10 juli 2020

Samenwerken; Dat is onze kracht

Altena Websites is een samenwerking tussen Altena Media en Commpro. Altena Media is een full-service reclamebureau en Commpro is een ICT specialist.

In 2008 hebben we onze krachten gebundeld. Samen bouwen we de
mooiste websites. Altena Websites is verantwoordelijk voor ontwerp en concept. Commpro is verantwoordelijk voor functionaliteit en
techniek
.

Tekst

Altena Websites

Beyerinckweg 17A

4251 LP Werkendam

 

Arjan van Houwelingen

t. 06 – 24 26 57 26

 

Joost Tempelman

t. 06 – 10 13 07 03

Gemaakt met door

© 2020